Turkiye Mulkleri Emlak Musavirligi. Real Estate in Turkey

Informatie over:

 • Turkiye Mulkleri onroerend goed in Turkije

  Makelaardij Voortdurend onderwijs, technologische ontwikkelingen, overzicht over de informatiemogelijkheden biedt Turkiye Mulkleri de professionele houding, die nodig is om via de internationale standaarden een kwalitatief goed product voor haar klanten te leveren.


 • Over ons,

  Ons bedrijf is in 1993 opgericht om u van dienst te zijn op de Turkse onroerend goed markt. In het jaar 1998 heeft ons bedrijf het kwaliteitsmerk Marka Tescil in ontvangst genomen. Vanaf 2000 heeft ons bedrijf een start gemaakt d.m.v. het sluiten van overeenkomsten met intermediairs in Europesche landen en de Russische Federatie, met het zoeken, beheren en verhandelen van onroerend goed aan niet Turkse klanten. Onze mogelijkheden zijn hierdoor een stuk groter geworden en wij begeleiden nu klanten op de Turkse onroerend goed markt afkomstig van het gehele Europesche continent. Wij zijn met recht een internationaal onroerend goed bedrijf geworden.
  Vanaf najaar 2001 zijn wij ook begonnen met het in opdracht bouwen van vakantiewoningen.


 • Ons doel is;

  Op een juiste en professionele manier integreren in de wereld standaarden, ( waarde, normen en verwachtingen) en vandaar uit een bijdrage te leveren aan de verbeteringen en toekomst van onze sector. Namens Turkiye Mulkleri een bijdrage te leveren aan begeleiding en toeleiding van professionele mensen aan " eigen werk" binnen de wereldwijde, zeer winstgevende onroerend goed markt.


 • Turkiye Mulkleri

  TM wil de nieuwe ontwikkelingen volgen zoals, b.v. het gebruik van het Internet met zijn vele mogelijkheden. Wij proberen via de mogelijkheden die Internet biedt te komen tot een internationaal netwerk wat het volgende voor ogen heeft;
  • Het realiseren van werkbegeleiding (onderwijs) aan intermediairs nog voordat deze handelingen gaan verrichten t.b.v. klanten.
  • Het aan de intermediairs leren van de nieuwe technologische ontwikkelingen en het hanteren van deze ontwikkelingen t.b.v. hun klanten.
  • Zorg dragen dat de ervaringen tussen alle medewerkers in het onroerend goed die zich bezig houden met het Internet zowel landelijk als internationaal worden uitgewisseld en op een bepaalde methodische wijze wordt samengevat.

 • Onze Website

  Onze website is gebaseerd op de verwachtingen van onze klanten en zal zich zodoende in alle tijden aanpassen aan nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Met het volgen en hanteren van de nieuwe Internet mogelijkheden, willen wij u via onze site kwalitatieve goede foto's en de bij behorende informatie op een optimale manier aan u leveren. Zodat u zich na het bezoeken van onze site uitgebreid geïnformeerd voelt.
  Onze klanten kunnen op deze manier de gewenste plek, gewenste voorwaarden, uit meerdere mogelijkheden een keuze maken. Op deze wijze kunt u voor uzelf tijd besparen. Het maakt niet uit waarvoor u onze site bezoekt, gewoon interesse, wilt u iets (ver)kopen of huren u kunt in alle gevallen specifieke informatie krijgen. Indien de getoonde informatie voor u te kort schiet kunt u verdere gegevens opvragen via ons informatie scherm. Via dit scherm kunt u ons ook geheel vrijblijvend een zoekopdracht geven als onze site u niet biedt wat u wenst. Na het verzenden van de gevraagde informatie neemt de bij het object dichtbijzijnde makelaar via e-mail of telefonische contact met u op om u beter nog beter van dienst te kunnen zijn. Via deze makelaar kunt u afspraken maken over het bezichtigen van objecten.
  Hij kan u eventueel ook van dienst zijn met het reserveren van een hotel of een auto.
  Verder draagt hij zorg bij eventuele koop of huur van een object dat de gehele bijbehorende administratieve procedure voor u soepel verloopt. Of het nu gaat om een eigendomsakte (Tapu) of een huurcontract u kunt vertrouwen op de gedegen kennis van onze medewerkers. Bij eventuele twijfel van uw kant hebben wij de beschikking over adressen van ter zake deskundige advocaten en notarissen.
  Indien u eigenaar bent van een woning in Turkije kunt u ook gebruik maken van onze diensten m.b.t. beheer. Wij dragen dan zorg voor het onderhoud van uw woning, het betalen van de rekeningen, elektriciteit, verzekeringen enz…. Indien u tijdens uw afwezigheid u woning wilt verhuren kunnen wij u daar ook behulpzaam bij zijn.
  U wilt u woning verkopen of graag weten wat u woning op dit moment waard is op de onroerend goed markt maakt dan een afspraak voor TM expertise. Onze makelaars zijn dagelijks bezig met Turks onroerend goed en weten als geen ander wat uw object waard kan zijn.
  U wilt geen gebruik maken van onze diensten maar toch zelfstandig uw huis verkopen? TM-online biedt u dan de mogelijkheid om uw woning via onze website aan potentiële kopers aan te bieden. Onze site fungeert voor zowel particulieren evenals andere Turkse makelaars als een advertentieforum bij uitstek. Onze site wordt per maand door duizenden potentiële kopers bezocht.

  Wij hopen u met het voorafgaande tot tevredenheid te hebben geïnformeerd, Bij eventuele vragen schroom niet    en mail  zodat wij uw vragen tot tevredenheid kunnen beantwoorden.

  Met vriendelijke groeten,
  Alle medewerkers Turkiye Mulkleri

 • Adres:  Konyaalti Cad. Yali Ap. No:66/3, Antalya / TURKEY
  Tel: +90 (242) 248 03 11(pbx)
  Fax: +90 (242) 244 72 93
  E-mail:  tm@tm-tr.com